Тригодишно момиченце застреля случайно четиригодишната си сестра в семейния им дом

...
Тригодишно момиченце застреля случайно четиригодишната си сестра в семейния им дом
Коментари Харесай

3-г. момиченце уби сестричката си с пистолет

Тригодишно момиченце простреля инцидентно четиригодишната си сестра в фамилния им дом с полуавтоматичен револвер, само че не е ясно дали някой от петимата присъстващи възрастни ще бъде упрекнат, предаде The Guardian.

За страдание казусът е приключил с фатален край. Служителите, които първи са се отзовали, са намерили убитото момиче, докато са отговаряли на незабавно повикване в 19,30 ч. за ранен невръстен в апартамент в предградията на Хюстън, се споделя в изказване на локалния шериф. Тя е била там с петима възрастни, в това число майка си и доведения си татко, когато по-малката ѝ сестра сграбчила зареден полуавтоматичен револвер и я застреляла, научили първите респонденти.

Всички възрастни са вярвали, че най-малко един от останалите е гледал девойките, но никой не ги е следил, до момента в който са били в спалнята, заяви пред кореспонденти шерифът на провинция Харис Ед Гонзалес. Момичето е умряло на място и към момента не е ясно дали някой от възрастните ще бъде обвинен в закононарушение за това, че не се е уверил, че револверът, употребен при стрелбата, е недосегаем за децата. " Изглежда, че това е следващата трагична история, в която дете получава достъп до огнестрелно оръжие и наранява някой различен ", сподели Гонзалес пред кореспонденти. 

Гонзалес добави, че убийството илюстрира нуждата притежателите на оръжия да се отнасят отговорно към тях. Организацията с нестопанска цел за проучвания и политика Everytown for Gun Safety пресмята, че годишно 19 000 деца и младежи биват простреляни и убити или ранени. Макар че смъртоносните стрелби в учебни заведения като тази, при която предходната година в Увалде, Тексас, починаха 19 възпитаници и двама учители, заемат най-вече места в новините, съгласно Everytown for Gun Safety голямото болшинство от убийствата на деца и младежи с огнестрелно оръжие - умишлени и инцидентни - се случват в домовете им, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР